ترکیبات:
ویژگی ها:
- اسیدهای آمینه مؤثر بر تنظیم فعالیت های هورمونی و بالانس فعالیت های رویشی و زایشی
- افزایش سنتز پروتئین و تشکیل قند و در نتیجه بهبود کیفی(طعم و رنگ میوه) و کمی (افزایش وزن و یکسان سازی اندازه میوه) محصول
- مؤثر بر روی فتوسنتز و رشد گیاه و افزایش سنتز کلروفیل و بالارفتن غلظت کلروفیل در گیاه و در نتیجه افزایش سبزینگی
- افزایش تولید لیگنین(بافت خشبی گیاه) و ترمیم سریع بافت های آسیب دیده و تقویت دیواره سلولی و نهایتا افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری های گیاهی و تنش های محیطی
- با اثر بر روی غشای سلولی، دارای خاصیت کلات کنندگی عناصر ریزمغذی
- استفاده همزمان آمینواسیدها و ریزمغذی ها باعث سهولت در جذب و انتقال آن در گیاه می شود.
- افزایش رشد رویشی و زایشی و موجب حفظ بقاء و باروری گیاه
- در شرایط نامساعد محیطی از انسداد روزنه های هوایی جلوگیری می کند.
نحوه مصرف:
- قابل استفاده در کلیه مراحل رشد
- استفاده بصورت محلول پاشی و همراه آب آبیاری
موارد مصرف:
- کلیه محصولات کشاورزی
توصیه مصرف:
ملاحظات:
- توصیه های فوق عمومی بوده و با توجه به شرایط آب و هوایی، سن و نوع گیاه و … متغیر است.